Gyöngyfűzés

Memória karkötő és gyűrű

Ma bővítjük a lila gyöngyös kollekciót egy karkötővel és egy gyűrűvel. Tartsatok velünk!

tovább...

 

Kétsoros gyöngy nyaklánc

A mai gyöngyfűzés óra anyaga egy nagyon egyszerűen elkészíthető kétsoros nyaklánc lesz. Tartsatok velünk!

tovább...

 

Gyöngyös varázspálca

Farsang idején a gyöngyfűző leckét még egy jelmez kiegészítőnek szántuk. Egy igazi tündéres, hercegnős varázspálcát készítettünk. Csináld utánunk - nagyon egyszerű!

tovább...

 

Egyszerű gyöngyfüli

Gyöngyfűzés tantárgyunk negyedik leckéjében a fülbevalókészítés egyik legegyszerűbb módjával ismertetünk meg Benneteket. Kattintsatok tovább!

tovább...

 

Kis virágos karkötő

A téli szünet utáni első órán felidézhetitek az utólsó alkalommal tanultakat - és egy kicsit hozzátéve, hamar egy új karkötővel lehettek gazdagabbak!

tovább...

 

Gyöngy szalvétagyűrű

Az első lecke után most is maradunk még az ünnepi hangulatnál. Ezúttal az asztalterítékhez járulhatsz hozzá néhány szép, saját készítésű szalvétagyűrűvel!

tovább...

 

Karácsonyi drótcsillag

A Kreatív Kis Kezek Iskolájának első tanóráján egy gyönyörű és nagyon egyszerű drótcsillag fűzését tanulhatod meg! Tarts velünk!

tovább...

 

Termékajánló
Belépés
Ha már regisztrált tagunk vagy a kreativhobby.hu-n, akkor ugyanazzal a felhasználónévvel és jelszóval beléphetsz a KKK-ra is. Ha itt regisztrálsz a KKK oldalon, akkor az itt megadott felhasználóneveddel és jelszóddal a kreativhobby.hu-ra is beléphetsz.
Elfelejtett jelszó
KKK Hírlevél
Suli Hírek Hírarchívum

Amit az Anyák napjáról tudni kell

Május első vasárnapján az Anyák napját ünnepeljük. De miért? Mióta? Tudjátok ezekre a kérdésekre a választ? Ha nem, kattintsatok tovább és mindent megtudtok!

tovább...

A ballagás eredete

Azt nyilván tudjátok, hogy a Ti ballagásotok mikor lesz. De azt tudjátok, hogy honnan ered a ballagás? És mikor jegyezték fel az első ilyen eseményt? Ha nem hallottatok még ezekről, most mindenre választ kaptok!

tovább...

Milyen is a húsvéti nyuszi valójában?

A húsvéti nyuszi eredetének kutatásánál fény derült rá, hogy a tavaszi ünnep nyuszija valójában egy Lepus nyuszi. De milyenek is a Lepus nyuszik? Innen megtudhatjátok!

tovább...

image

Partnereink